Distilleerderij de Pronckheer introduceert tijdens Chefs(R)evolution een aantal bijzondere innovaties. In de stand van het culinaire magazine Bouillon! op de WalkWay(Boerenmarkt) kunnen bezoekers kennis maken met bijzondere Kopstootjes van speciaalbieren en een aantal geur- en smaaktincturen. Naast de innovatieve producten is de authentieke, innovatieve en duurzame werkwijze van Distilleerderij de Pronckheer in de praktijk te zien en te proeven.
Kopstootje: van het speciaalbier bij het speciaalbier
Kopstootje jenevers zijn innovatief en uniek. De distillaten zijn gemaakt van speciaalbier en worden gedronken bij hetzelfde speciaalbier. Hierdoor sluiten smaak en karakter naadloos op elkaar aan en ontstaat een ware smaakexplosie. Een Kopstootje is om met mate van te genieten. Met het Kopstootje is de traditionele Hollandse borrel veranderd in een trendy en bijzonder aperitief. In het septembernummer van Bouillon! staat een artikel over dit trendy aperitief.
- Foto: Wim Lanser, Amersfoort
- Foto: Wim Lanser, Amersfoort
Geur- en smaaktincturen
Naast de Kopstootjes introduceert Distilleerderij de Pronckheer ook bijzondere tincturen. Het zijn natuurlijke extracten van distillaten van wildpluk, kruiden, specerijen en bloemknoppen. Een kleine hoeveelheid van een geur- en smaaktinctuur geeft een gerecht een magische smaakbeleving.
Aanvullende informatie
Chefs(R)evolution vindt plaats op 18 en 19 september 2016 in Zwolle. Meer informatie via http://www.chefsrevolution.com
Distilleerderij de Pronckheer heeft op de WalkWay van Chefs(R)evolution onderdak gevonden bij culinair magazine Bouillon! Meer informatie via www.bouillonmagazine.nl
Meer informatie over Distilleerderij de Pronckheer via www.distilleerderijdepronckheer.nl